Karin Magntorn en av Skånes bästa chefer

Karin Magntorn, chef för naturum Vattenriket, har nominerats till Morotspriset. Priset går till den skånska ledare som är bäst på att stimulera sina medarbetare att utvecklas, trivas och prestera.

-Nomineringen kom helt oväntat för mig. Och när jag läser listan över nominerade så känns det fortfarande overkligt. Overkligt, men fantastiskt roligt! säger Karin Magntorn.

Sedan naturum Vattenriket öppnade för ett och ett halvt år sedan har inte mindre än 215 000 personer klivit genom dörrarna. Det är allt från lyriska pensionärer till tonåringar som tycker att ”naturum äger”.
-Besökarna kommer ofta i grupp, bokar möteslokal, fikar, vill ha guidningar, jagar spindlar eller lyssnar på musik.

Karin Magntorn ser nomineringen som ett erkännande för hela naturum Vattenrikets personal.
-Hos oss finns inga stenhuggare – bara katedralbyggare. Allt vi gör, oavsett om det handlar om bokningar, teknik, naturvägledning, paddling, familjeforskning, marknadsföring, tidningsartiklar eller akvarierengöring är lika viktiga delar i den framgång vi sett!

Morotsprisets delas ut på tisdag den 19 juni. Bland de nominerade finns ledare från hela Skåne. Ytterligare två kommer från Kristianstadstrakten Ola Lindgren, tränare, IFK Kristianstad och Anders Andersson, VD Thage Andersson Byggnads AB.  En jury avgör vem som ska få priset bland de tolv nominerade.

Back To Top
Translate »