skip to Main Content
Naturums hörsal passar bra för konferens. Foto: Karin Magntorn

Med utsikt över naturumsjön och staden Kristianstad är naturums hörsal ett inspirerande rum för både knopp och själ. När lokalen inte används i naturums egen regi går det bra att hyra den för möten och föredrag. Prissättningen är differentierad i tre kategorier. 

Vad finns i lokalen?

Här finns både vacker utsikt mot naturumsjön och möjlighet till mörkläggning för presentationer och film. För presentationer finns visningsdator, fritt wifi, videokanon med filmduk, högtalaranläggning med hörslinga. Vid standardmöblering är rummet möblerat för 40 personer i biosittning och 10 personer runt bord på pallar i bakre delen. Rummet kan också möbleras om till 60 personer i biosittning alternativt för drygt 30 personer i U-sittning eller gruppsittning. Vid all ommöblering utom för taxa 3 tas en kostnad ut.

Ni får hjälp med tekniken vid ankomst och vid behov. Ta med bildspel och andra filer på eget usb-minne.

Vad gäller och hur bokar jag?

För dig som hyr hörsalen gäller bland annat:

– Lokalen hyrs endast ut för möten och föredrag.
– Lämna lokalen i gott skick och vid avtalad tid.
– Bokningar kan i normalfallet göras tidigast 6 månader före uthyrningen.
– Vid varje bokning skickas en bokningsbekräftelse till kunden som kunden kompletterar och skickar tillbaks för fakturering. Det går också bra att betala på plats med kort eller swish.
– Du bokar hörsalen via e-post: naturum@kristianstad.se

För fullständig information se pdf fil.

Hyran för mötesrummet på naturum är differentierad utifrån tre kategorier. I tabellen hittar du prisexempel. För komplett prislista samt beskrivning av kategorierna se pdf fil längst ner i tabellen.

Kategori 1 – Kommunala verksamheter i Kristianstads kommun
Vardagar mellan 8:00 och 17:00. Pris för 2 timmar: 700 kr. Pris för heldag 2400 kr. Kostnad för eventuell ommöblering tillkommer.

Kategori 2 – Lokala föreningar med hemvist i Kristianstads kommun
Vardagar mellan 8:00 och 17:00. Pris för 2 timmar: 900 kr. Pris för heldag 3200 kr. Kostnad för eventuell ommöblering tillkommer.

Kategori 3- Externa organisationer och företag
Vardagar mellan 8:00 och 17:00. Pris för 2 timmar: 1400 kr. Pris för heldag 5200 kr. Kostnad för ommöblering ingår.

Café Årum

Restaurang och café
På andra våningen serverar Café Årum närproducerad och ekologisk mat och fika. Ring eller maila Café Årum för att boka fika och lunch till ditt möte på naturum bokning@cafearum.se, telefon 044-121001. Läs mer på Café Årums hemsida www.cafearum.se

Back To Top
Translate »