skip to Main Content

Med utsikt över naturumsjön och staden Kristianstad är naturums hörsal ett inspirerande rum för både knopp och kropp. När lokalen inte används i naturums egen regi går det bra att hyra den för möten och föredrag. Prissättningen är differentierad i tre kategorier. 

Möten i coronatider

Vi har alla minskat våra fysiska möten med varandra, men ibland behöver små grupper träffas med gott om plats och  med andra mötesdeltagare med på distans. Det har vi tagit fasta på i naturums hörsal. Därför har vi tagit fram ett koncept för möten i Coronatid utifrån tre bärande tankar.

MAN VILL JU INTE SITTA FÖR TÄTT. Vi möblerar med havsörns avstånd till bordsgrannen. Det betyder att rummet fungerar för grupper upp till max 10 gäster som alla sitter vid eget bord eller för 20 gäster med gott avstånd till varandra i biosittning.

ÄR SOMLIGA PÅ DISTANS? Vi har utrustat naturums mötesrum med ett system för videosamtal som ger virtuella möten tex via Skype en ny dimension.  Konferenskameran filmar och fångar upp ljudet från alla er som är på plats på naturum och de deltagare som är med via länk kommer nästan att känna det som att de också är på plats. Ni som är i hörsalen ser och hör såklart också era distansdeltagare på bästa möjliga sätt.

NATUREN GER LUGN. Den fantastiska utsikten över naturumsjön är som balsam för själen och ger mötet ett lugn. Eftersom ni är mitt i Vattenriket kan ni också bryta mötet för en promenad på Årumsspången eller längs Mångfaldsrundan.  Kanske vill ni prova ett kort qigongpass eller en Spångsafari? Om vi har möjlighet hjälper vi gärna till.

Boka ditt möte via naturum@kristianstad.se

På andra våningen serverar Café Årum närproducerad och ekologisk mat och fika. Ring eller maila Café Årum för att boka fika och lunch till ditt möte på naturum bokning@cafearum.se

Vad finns i lokalen?

Här finns både vacker utsikt mot naturumsjön och möjlighet till mörkläggning för presentationer och film. För presentationer finns fritt wifi, visningsdator, konferenskamera för skype, videokanon med filmduk, högtalaranläggning med hörslinga.

I Coronatider är rummet möblerat antingen för 20 personer i biosittning eller 10 personer vid  bord. Med havsörns avstånd till varandra för trygghetens skull.

Ni får hjälp med tekniken vid ankomst och vid behov. Ta med bildspel och andra filer på eget usb-minne.

Vad gäller och hur bokar jag?

För dig som hyr hörsalen gäller bland annat:

– Lokalen hyrs endast ut för möten och föredrag.
– Lämna lokalen i gott skick och vid avtalad tid.
– Bokningar kan i normalfallet göras tidigast 6 månader före uthyrningen.
– Vid varje bokning skickas en bokningsbekräftelse till kunden som kunden kompletterar och skickar tillbaks för fakturering. Det går också bra att betala på plats med kort eller swish.
– Du bokar hörsalen via e-post: naturum@kristianstad.se

För fullständig information se pdf fil.

Hyran för mötesrummet på naturum är differentierad utifrån tre kategorier. I tabellen hittar du prisexempel. För komplett prislista samt beskrivning av kategorierna se pdf fil längst ner i tabellen.

Kategori 1 – Kommunala verksamheter i Kristianstads kommun
Vardagar mellan 8:00 och 17:00. Pris för 2 timmar: 700 kr. Pris för heldag 2400 kr. Kostnad för eventuell ommöblering tillkommer.

Kategori 2 – Lokala föreningar med hemvist i Kristianstads kommun
Vardagar mellan 8:00 och 17:00. Pris för 2 timmar: 900 kr. Pris för heldag 3200 kr. Kostnad för eventuell ommöblering tillkommer.

Kategori 3- Externa organisationer och företag
Vardagar mellan 8:00 och 17:00. Pris för 2 timmar: 1400 kr. Pris för heldag 5200 kr. Kostnad för ommöblering ingår.

Café Årum

Restaurang och café
På andra våningen serverar Café Årum närproducerad och ekologisk mat och fika. Ring eller maila Café Årum för att boka fika och lunch till ditt möte på naturum bokning@cafearum.se, telefon 044-121001. Läs mer på Café Årums hemsida www.cafearum.se

Back To Top
Translate »