Med utsikt över naturumsjön och staden Kristianstad är naturums hörsal ett inspirerande rum för både knopp och själ. När lokalen inte används i naturums egen regi går det bra att hyra den för möten och föredrag. Prissättningen är differentierad i tre kategorier och uppdateras årligen. 

Möten på naturum

Naturums hörsal är vackraste platsen för ett möte i mindre skala. Den fantastiska utsikten över naturumsjön är som balsam för själen och ger mötet ett lugn. Eftersom ni är mitt i Vattenriket kan ni också bryta mötet för en promenad på Årumsspången eller längs Mångfaldsrundan.  Kanske vill ni prova ett kort qigongpass eller en Spångsafari? Om vi har möjlighet hjälper vi gärna till.

GÄSTER PÅ DISTANS? Vill ni kombinera fysiskt möte med digitalt? Vi har en konferenskamera som är lätt att koppla in så att ni kan ha delar av gänget i ett videomöte på distans.

MÖBLERA SÅ DET PASSAR ER: Hörsalens fulla kapacitet är 60 gäster. Som standard när vi hyr ut är den möblerad för 40 personer i biosittning och 16 personer runt bord i bakre delen. Men det finns många andra sätt att möblera, för gruppsittning eller med bord. Kostnad för möblering tillkommer.

 

MAT OCH FIKA. På andra våningen serverar Bistro Årum närproducerad och ekologisk mat och fika. Ring eller maila Bistro Årum för att boka fika och lunch till ditt möte på naturum bistroarum@gmail.com

BOKA! Boka ditt möte eller ställ dina frågor till naturum@kristianstad.se

Vad finns i lokalen?

Här finns både vacker utsikt mot naturumsjön och möjlighet till mörkläggning för presentationer och film. För presentationer finns fritt wifi, visningsdator, konferenskamera för skype, videokanon med filmduk, högtalaranläggning med hörslinga. Såklart finns också blädderblock och whiteboard.

Rummet är som standard möblerat för 40 personer i biosittning, men rymmer upp till 60 sittande. Det finns många möbleringsförslag som vi hjälper till med mot en kostnad.

Ni får hjälp med tekniken vid ankomst och vid behov. Ta med bildspel och andra filer på eget usb-minne om ni vill använda konferensdatorn eller egen dator som passar för HDMI anslutning.

Vad gäller och hur bokar jag?

För dig som hyr hörsalen gäller bland annat:

– Lokalen hyrs endast ut för möten och föredrag.
– Lämna lokalen i gott skick och vid avtalad tid.
– Bokningar kan i normalfallet göras tidigast 6 månader före uthyrningen.
– Vid varje bokning skickas en bokningsbekräftelse till kunden som kunden kompletterar och skickar tillbaks för fakturering. Det går också bra att betala på plats med kort eller swish.
– Du bokar hörsalen via e-post: naturum@kristianstad.se

För fullständig information se pdf fil.

Hyran för mötesrummet på naturum är differentierad utifrån tre kategorier. I tabellen hittar du prisexempel. För komplett prislista samt beskrivning av kategorierna se pdf fil längst ner i tabellen.

Kategori 1 – Kommunala verksamheter i Kristianstads kommun
Vardagar mellan 8:00 och 17:00. Pris för 2 timmar: 800 kr. Pris för heldag 2700 kr. Kostnad för eventuell ommöblering tillkommer.

Kategori 2 – Lokala föreningar med hemvist i Kristianstads kommun
Vardagar mellan 8:00 och 17:00. Pris för 2 timmar: 1000 kr. Pris för heldag 3600 kr. Kostnad för eventuell ommöblering tillkommer.

Kategori 3- Externa organisationer och företag
Vardagar mellan 8:00 och 17:00. Pris för 2 timmar: 1550 kr. Pris för heldag 5800 kr. Kostnad för ommöblering ingår.

 

Bistro Årum

Restaurang och café
På andra våningen serverar Bistro Årum närproducerad och ekologisk mat och fika. Ring eller maila Benny på Bistro Årum för att boka fika och lunch till ditt möte på naturum bistroarum@gmail.com  eller telefon 070 – 485 00 43. Läs mer på Bistro Årums hemsida Bistro Årum.

Back To Top
Translate »