Många tipsar om naturum Vattenriket

Naturum Vattenriket lyfts fram av besökarna på resesajten TripAdvisor. 69 av 73 personer ger naturum betyget utmärkt eller mycket bra. Därför har TripAdvisor delat ut den fina utmärkelsen Certificate of Excellence till naturum.

Certificate of Excellence är ett kvitto för boenden, sevärdheter och restauranger som kontinuerligt får bra omdömen från resenärer. Nu finns naturum Vattenriket med i den exklusiva skaran.

-Vi är otroligt stolta över att ha fått den här prestigefyllda utmärkelsen! Vi arbetar hårt för ett gott värdskap coacha fina still hands, säger Karin Magntorn, naturumföreståndare.

Många besökare
Under februari och mars hade naturum omkring 9500 besökare per månad. Det är fler besökare under dessa månader än de senaste fem åren.
– Nu går vi mot grönare och ljusare tider och besöksströmmarna kommer att öka och då är det jätteroligt att många upplever naturum Vattenriket som en bra plats att besöka, säger Karin Magntorn.

Här kommer ett axplock omdömen. Läs fler här 

“Häftig utsikt mot stan och vattenriket”
Ett fantastiskt ställe att besöka. Utställningen är mycket informativ och bra gjort. Utsikten mot stan är enastående. Lätt att nå stället från staden eller parkeringen.

Så lärorikt ”
Så otroligt bra och lärorikt för barn och vuxna. Detta har ni gjort otroligt bra. Kommer besöka er fler gånger. Underbart.

Eldorado för naturintresserade.”
En riktig pärla för ornitologer och allmänt naturintresserade. Välorganiserat och mysigt, med bra information och massor av spännande saker att titta på. Spenderar gärna flera dagar här.

“Underbart ställe”
Mycket mysigt ställe där man får upptäcka den fina naturen runt Kristianstad. Vackra bilder och informationsskyltar, kartor över områdets vandring/cykelleder och annan information går att hitta där. Underbar plats som bör besökas 🙂 fick se kungsfiskare sittande någon meter från byggnadens fönster för några månader sen. Magiskt! 🙂 på ovanvåningen finns även ett cafe.

Fint för hela familjen!”
Väldigt barnanpassat, bra parkering, nära till stan och god mat! En tur i opteryxen är ett måste för hela familjen!

“Ett underbart ställe. Mitt ute i våtmark några hundra meter från centrum”
Fantastisk byggnad som smälter in i våtmarken. Man kan se Utter och Kungsfiskare från Naturum. En vandring ut i våtmarkerna för en till en vildmark mitt i stan.

“Ett kul hus för hela familjen!”
Här finns mycket att upptäcka! Ta en åktur i Opteryxen! Kolla fiskar och smådjur. Mat och fika finns en trappa upp.

text: Åsa Pearce
Foto: Patrik Olofsson

Back To Top
Translate »