skip to Main Content

Vill du driva café och restaurang på naturum Vattenriket?

Kristianstads kommun söker en restauratör som vill driva café/restaurang på naturum Vattenriket. Upphandlingen kommer att genomföras från slutet av november till mitten av januari med förväntat tillträde till lokalerna från mitten av mars 2021. Maten som serveras på naturum är en viktig del i helhetsupplevelsen på naturum. Drift av verksamheten på övre plan ska därför stämma med Biosfärområde Vattenrikets värdegrund: Bra för natur och människa!

Mitt i stan och mitt i våtmarkerna
Naturum Vattenriket ligger mitt i staden Kristianstad, men ändå mitt i det vackra Vattenriket. På bottenvåningen finns en upplevelserik utställning som lockar besökare från när och fjärran. På ovanvåningen finns café/restaurang där besökarna kan njuta av god mat och fika och en fantastisk vy över naturumsjön och staden Kristianstad.

Restaurangens bruttoyta är ca 261 kvm, varav ca 157 kvm är serveringsyta. Lättare lunchrätter, vegetariska alternativ, hemgjorda smörgåsar och bakverk, varma och kalla drycker känns rätt. Maträtter som innehåller ekologiska och närproducerade är ett extra plus. Utanför naturums öppettider har restaurangen också möjlighet att dra nytta av det fantastiska läget för att utveckla egna koncept kvällstid i sina lokaler.

Upphandling:
Upphandlingsunderlaget finns nu publicerat i Kommers:

Frågor?
Naturum Vattenriket: Karin Magntorn karin.magntorn@kristianstad.se 044-13 64 83
Upphandling och avtal: Hannes Olbers hannes.olbers@kristianstad.se 044-13 51 28
Lokaler och drift: Anders Everbring anders.everbring@kristianstad.se 044-13 26 50

Back To Top
Translate »