Biljetter till naturums arrangemang


Biljetter säljs på naturum. Det går också bra att i förväg köpa biljetter med hjälp av Swish. Ring då receptionen 044-13 23 30 kl 11-16 tisdag-söndag för mer information.

De flesta av naturums aktiviteter är gratis och öppna för alla, men i särskilda fall behövs biljett för att delta. Vilka evenemang som det säljs biljetter till framgår i programmet och här nedan. Köp biljetter i god tid före arrangemangen eftersom vi har ett begränsat antal platser (60 st om inget annat anges) och biljetterna försvinner snabbt. Sålda biljetter återköps ej. Biljetter kan inte reserveras. Medlemmar i vänföreningen Vattenrikets vänner har 10% rabatt på biljettpriserna vid köp över disk på naturum.

 

Aktuella programpunkter som kräver biljett

BIOSFÄR 2017
Måndag 20 november kl 9–17
En konferens fullspäckad med aktuella rön från forskarvärlden med anknytning till Vattenriket. Läs hela programmet med anmälan och kostnad på vattenriket.kristianstad.se/biosfar. Samarrangemang med Högskolan Kristianstad & Folkuniversitetet.

KÖREN TREKVART SJUNGER IN JULEN 
Söndag 10 december kl 14 och 16
Kören Trekvart ger sin traditionella julkonsert på naturum, i år både kl 14 och 16. Biljetter 70 kr. Förköp på naturum eller med hjälp av Swish. Ring då receptionen 044-13 23 30 för instruktioner.

 

 

 

 

 

 

 

 Tillbaka